Ett smörgåsbord av starka varumärken

I vår strävan att bli Skandinaviens ledande matleverantör har vi samlat några av Sveriges mest kända och älskade varumärken i vår portfölj. Gemensamt för alla är att de har en stark position på marknaden tack vare sin långa tradition av kvalitet och god smak. Här kan du läsa mer om våra olika varumärken och vad vi har att erbjuda.

Lithells

Lithells tillverkar i första hand vardagsmat som korv, färdigmat, färs, charkprodukter och kött. Störst fokus har korven som Oskar Lithell började tillverka redan 1907 i Kumla.

En målmedveten satsning på hög kvalitet och en fint utvecklad känsla för nyheter och trender har gjort det lilla familjeföretaget till ett av landets största matvarumärken. På storhushållsidan var Lithells först med sous vide produkter 1979 och är än idag en ledande aktör inom kategorin. Vi utvecklar ständigt vårt breda och spännande sortiment.

Fördjupa dig i korvinspiration på Lithells.se!

Gourmet Service

Gourmet Service startade som ett litet familjeföretag 1982. År 2010 flyttade produktionen till Skene och nu produceras Gourmet Service produkter i samma anläggning som Ridderheims inläggningar. Genom detta hoppas vi kunna utveckla vårt sortiment ytterligare och kontinuerligt lansera många spännande nyheter.

Gourmet Service produkter kännetecknas av hög kvalitet, genuinitet och fantastisk smak.

Pastejköket

Pastejköket har tillverkat svenska folkets favoritpastejer sedan 1970. Pastejköket är numera en del av Atria Scandinavia. Du hittar våra produkter hos de flesta livsmedelsgrossister. Pastejköket är marknadsledare på leverpastej i Sverige: nästan hälften av all pastej som säljs görs av Pastejköket! Vår strävan är att alltid kunna erbjuda ett gott och nyttigt urval av det allra bästa och godaste inom bredbar pastej.

Besök pastejkoket.se!

Arbogapastej

Arbogapastejen är den skivbara pastejen som alla svenskar har ett extra kärleksfullt förhållande till. För dig som mest har stiftat bekantskap med bredbar pastej, vill vi här slå ett slag för skivbar.

I riktigt fina sammanhang, exempelvis på smörgåstårtor, landgångar, lyxfrukostar och julbord, är den nästan obligatorisk. Vår Arbogapastej är ett av våra äldsta och mest omtyckta varumärken.

Läs mer på arbogapastej.se!

Lönneberga

Delikatesskinkor grundades 1950 och deras första adress var Centralsaluhallen på Kungsgatan i Stockholm. 1974 flyttade Delikatesskinkor till Hultsfred och det var då Lönnebergaskinkan kom till. 

Men hur kommer det sig att smörgåsen smakar lite lyxigare när det ligger Lönnebergaskinka på den? Jo, eftersom ingenting lämnas åt slumpen när prima, svensk smörgåsmat blir till. Receptet, som är från tidigt 1930-tal och fullt av hemlighetsmakeri och hantverk, gör skinkan unik.

Besök lonnebergaskinka.se!

Dagens Rätt Fisk

Dagens Rätt Storkök bildades 1984 av tre framgångsrika entreprenörer. Detta var starten till Dagens Rätt Fisk som idag har ett av marknadens bredaste sortiment av djupfryst fisk i form av filéer, panerad, varmluftsbakad och sprödbakad fisk, gratänger och surimi. 

Vi hämtar vår fisk från världens alla hav. Förädlade fiskprodukter tillverkar vi där just den yrkeskunskap och de fina fiskråvaror vi vill ha finns. Vårt sortiment av förädlade fiskprodukter är tillverkade i BRC-certifierade fabriker.

Dagens Rätt Grönt

2007 lanserade vi varumärket Dagens Rätt Grönt, ett sortiment av nischade grönsaker, bär och frukter av högsta kvalitet. Råvarorna skördas och fryses ner vid perfekt mognadsgrad, när de innehåller som mest vitaminer, då färgerna är som snyggast och smaken som godast.

Produkterna är ätfärdiga och enkla att hantera. Inget svinn! Tag bara det du behöver och spara resten till nästa servering!

Lagerbergs

I mer än 50 år har Familjen Lagerbergs varit synonymt med god och närproducerad kyckling – alltid kläckt, uppfödd och slaktad i Sverige. Lagerbergs är numera en del av Atria Foodservice med målsättning att hålla fast vid den starka familjekänslan och den höga kvalitet som varit varumärkets kännetecken i många decennier.

 

Ridderheims

Ridderheims handlar om att sprida inspiration, matglädje och väcka nyfikenhet för nya spännande smaker.
Alla som är lite matintresserade vet att det aldrig går att fuska sig fram till god smak. Därför har råvaran varit hjärtat i vår tillverkning sedan starten i slutet av 80-talet. Trettio år senare är vi lika nyfikna och vi har blivit förebilder när det kommer till råvaror, smaker, marinader och dess kryddsättning. I vår portfölj finner man charkuterier från hela världen, inläggningar, såser och marinader.

Läs mer om Ridderheims här