Rätt ingredienser är grunden för ett gott resultat

Bra recept och bra råvaror är grunden för att lyckas i köket. Men för att skapa en riktigt välsmakande anrättning behöver man även gedigen kunskap om ingredienserna, en smula inspiration och en kock som är på rätt humör. Detsamma gäller även i affärer i vår bransch. Utan rätt förutsättningar, rätt kunskap och rätt inställning är det svårt att nå god ekonomi.

Det är här vi på Atria Foodservice kommer in i bilden. Med bra råvaror, starka varumärken, inspiration och kunskap samt ett knippe matglädje, hjälper vi dig att bjuda på både god mat och samtidigt göra goda affärer. Många i vår personal har en bakgrund som kockar eller från andra delar av restaurang- och matbranschen. Den här samlade kunskapen och erfarenheten delar vi gärna med oss av.

Vi är inte en produktleverantör i mängden. Vi vill göra skillnad och vara grädden på moset för dig som kund! Det gamla ordspråket ”ju fler kockar, desto sämre soppa” stämmer inte på oss.

Vi är ofta ett värdefullt bollplank åt våra kunder. Våra viktigaste uppgifter är att inspirera och entusiasmera dig att ta ut svängarna i matlagningen, att öka kunskapen och få fler att våga kombinera nya smaker och ingredienser. Lyckas vi med det tillsammans blir resultatet både nöjda och återkommande matgäster.

Vi kan erbjuda Dig inspirerande och lönsamma måltidslösningar! Vår säljkår hjälper och inspirerar Dig i önskad riktning!

Rätter för alla behov

Kombinationsmöjligheterna i vårt sortiment är många och det är egentligen bara den egna fantasin som sätter gränserna. Vi har något för alla tillfällen: frukost, lunch, middag, mellanmål, vickning m m. Vår bredd gör att vi kan erbjuda inspirerande och lönsamma måltidslösningar för i stort sett alla kundkategorier på marknaden. Oavsett om du är verksam inom storkök, restaurang eller café – eller kanske söker helt skräddarsydda matkoncept – så har vi mat som passar alla behov och tillfällen.