Inspiration och matglädje

Inspiration är ett av våra viktigaste ledord. Men vad betyder det i praktiken? Själva ordet inspiration kommer av latinets Inspiro; inblåsa, väcka liv, stimulis som sätter igång nya tankebanor. Att väcka liv i och stimulera till nya tankebanor och idéer är precis vad vi strävar efter.

Det gör vi genom:

  • Att bjuda på recept och tips i alla former och sammanhang. Vår hemsida är en viktig kanal för det här arbetet men även vårt matiga magasin Inspiration.
  • Provsmakningar i samband med t.ex. mässor och andra branschevent.
  • Kockträffar, säljkårsluncher, matlagningsaktiviteter m m.
  • Provluncher och inspirationsdagar
  • Gilla Skolmat-temaveckor tillsammans med Santa Maria.

Och mycket mer. Kontakta oss gärna för att få reda på mer om vad vi kan erbjuda just dig i din verksamhet.

Låt oss inspirera mera!

Kontakta oss så berättar vi mer om vår verksamhet och vad vi kan erbjuda just dig.

En viktig del av vårt erbjudande

Vi vill att allt vi gör i vår verksamhet ska genomsyras av matglädje och inspiration! Om det så är ett kundbesök, vi står på en mässa eller tar fram recept åt våra kunder. 

Vi vill inte enbart erbjuda en produkt och ett pris. Vi vill erbjuda förslag på hur våra kunder kan servera mat för olika sammanhang och hur de olika produkterna kan kombineras för att resultatet ska bli en mat- och smakupplevelse utöver det vanliga för kunden. Det handlar också om att hjälpa till med tips om hur man kan förenkla sin vardag samt att skapa en inspirerande miljö, både i köket och vid serveringen.

"Allt vi gör och visar upp i vår verksamhet vill vi ska genomsyras av inspiration och matglädje."

Därtill är en viktig ingrediens att personalen ska känna matglädje: det ska vara roligt att laga mat till andra. Har personalen kul i köket så genomsyrar det hela måltiden. En skola som serverar varierad skolmat, har en engagerad personal och ser barnen som sina gäster får glada barn och tomma tallrikar. Vi vill bidra till detta.

Här på vår hemsida finns filmer där man kan få värdefulla tips och tricks, recept och reportage. Vårt breda sortiment för de 32 000 kunder som finns i vårt avlånga land gör att vi alltid kan erbjuda något till någon. Målet är nu att även låta inspiration vara en del av det erbjudandet. När ni ser vårt ”Atria Inspirerar”-sigill vet ni nu därför att vi just då har ansträngt oss lite extra.

Håkan Emilsson

Customer Marketing Manager

Vi stödjer BRIS - vill du vara med?!

Gilla Skolmat bjuder på Gränslöst goda recept!

Årets Sous Vide-kock 2017 heter Tomas Gustafsson

Kontakta oss med stort som smått!