En partner som hjälper dig att lyckas

Vår affärsidé är att vara en långsiktig partner som erbjuder kvalitetssäkrade produkter och måltidslösningar till storhushåll, restauranger och caféer.

Good Food Better Mood är vår devis. Vi är nämligen säkra på att god, säker och varierad mat som serveras i en trevlig miljö ger energi, njutning och ett gott humör. Nöjda matgäster, med andra ord!

I vår produktportfölj hittar du några av marknadens allra starkaste och mest traditionsrika varumärken, som i kombination med vår gedigna kunskap om mat utgör ett vinnande koncept. Hos oss hittar du rätter och måltidslösningar för både frukost, lunch och middag - och allt däremellan.

Affärsidé

Atria Foodservice skall vara ett uppmärksamt, inspirerande och innovativt företag.

Vi är en långsiktig partner som erbjuder kvalitetsäkrade produkter och måltidslösningar, som skall addera värde för att underlätta de dagliga affärerna för våra kunder.

Vision

Med passion och starka varumärken skapar vi inspirerande mat för varje tillfälle.

 

 

Mission

”Good food - better mood”.

Eftersom vi är övertygade om att vägen till hjärtat går via magen.

 

Vi är en del av Atria Scandinavia

Lithells, Sibylla, Pastejköket, Lönneberga, Ridderheims och Falbygdens Ost är bara några av de välkända varumärken som har samlats hos oss på Atria Scandinavia.

På våra femton anläggningar och kontor i Sverige och Danmark arbetar ungefär 1100 personer med att skapa renodlad matglädje, varje dag. Vi ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Abp med runt 5000 anställda och en omsättning på 13 miljarder SEK. Atriakoncernen är Finlands största företag i charkbranschen och den ledande tillverkaren av köttprodukter i Östersjöregionen. Atria Abp finns även i Ryssland och Estland.

Läs mer om oss!
www.atria.se

Vad vi vill

Vi är övertygade om att vägen till hjärtat går via magen. Därför satsar vi på att erbjuda god, variationsrik mat som gör gott för både kropp och själ. Eller som vi föredrar att kalla det: ”Good food – better mood”. På Atria Foodservice tror vi att matglädje är viktigt, oavsett tillfälle. Att må bra handlar ju om betydligt mer än att få i sig näring!

"Vi är övertygade om att vägen till hjärtat går via magen!"

Därför arbetar vi ständigt för att skapa Skandinaviens mest framgångsrika och spännande matföretag. ”Good food – better mood” är inte ord gripna ur luften. Ledorden är också en påminnelse om alla de humör vi kan lyfta genom vårt arbete, varje dag. När Dina matgäster frågar efter just våra produkter, vet vi att vi lyckats!

Årets Sous Vide-kock 2017 heter Tomas Gustafsson

Vi stödjer BRIS - vill du vara med?!

Kontakta oss med stort som smått!

Gilla Skolmat bjuder på Gränslöst goda recept!