Låt oss inspirera dig!

På den här sidan kommer vi att samla lite av det som händer i vår värld. Det kan vara produkt- eller företagsnyheter, nya recept, matiga reportage eller filmer från våra olika arrangemang. Ambitionen är att inspirera dig att hitta nya vägar i matlagningen, så glöm inte att kika in här emellanåt. Vi lovar att bjuda på ett eller annat inspirerande guldkorn.

Korv som ger avtryck 2.0

Korv som ger avtryck 2.0

Minnesvärd korv som ger avtryck på din verksamhet. Svensk Korvkultur från Lithells präglar inte bara livets ögonblick och påminner om traditioner; den garanterar hantverksmässiga produkter med bra innehåll...

Läs mer ›

Nytt hos Atria

Nytt hos Atria

I 2017 års första nr av Inspiration hittar du information om Lithells korv som fyller 110 år, nytt kycklingsortiment samt diverse nyheter.
Bläddra i tidningen här
Ladda hem PDF:en här

Läs mer ›

Gränslösa möjligheter i nytt nr av Inspiration

Gränslösa möjligheter i nytt nr av Inspiration

Gränslöst är något av ett genomgående tema i det här matiga och välfyllda numret av Inspiration.Vi ser nu tydligt hur tidigare gränser i matens värld sakta luckras upp och öppnar upp för nya smak-...

Läs mer ›

Nytt år och nya aktiviteter med Atria Foodservice

Nytt år och nya aktiviteter med Atria Foodservice

Välkommen till ännu ett fullspäckat nummer av Inspiration. Den här gången har vi mycket att bjuda på, inte minst lyfter vi fram korven som ligger oss varmt om hjärtat.
Vi hyllar också skolmåltiden som...

Läs mer ›

Visar: /

Kontakta oss med stort som smått!

Vi stödjer BRIS - vill du vara med?!

Gilla Skolmat bjuder på Gränslöst goda recept!

Årets Sous Vide-kock 2017 heter Tomas Gustafsson