Gränslöst goda dagar på din skola!

Atria och Santa Maria har samlat det bästa av kulinarisk rikedom och gjort våra inspirerande tolkningar. I våra nya Cross Kitchen-recept låter vi husmanskost möta kontinenten! Bra, god & spännande mat inspirerad av en gränslös värld. Ett gyllene tillfälle för landets skolor att öka suget inför dagens lunch – och samtidigt minska matsvinnet!

Klicka här för att läsa mer om Gränslöst gott

Kontakta din säljare och boka in gränslöst goda dagar i din skolrestaurang.

Hjälp oss stödja BRIS - köp "En godare rätt"

Bättre burgare boostar din business

Rätt ingredienser grunden för framgång

Senaste nytt

Fler nyheter ›
Nya tider, nya pastejer
  • Produktnyhet

  • 2017.01.20

Nya tider, nya pastejer

Den mest sålda pastejen i Sverige görs sedan 1970 av Pastejköket. Vi är först ut på marknaden med vegetarisk pastej, helt rätt för den nya tiden.
Art. 181120 Vegetarisk pastej 200 g
• Vegansk• Krämig...

Läs mer ›

Skivad Lindösalami peppar
  • Produktnyhet

  • 2017.01.20

Skivad Lindösalami peppar

Svensk hantverkstradition i Borås med svensk köttråvara
Lindösalami peppar, gjord på svenskt gris- och nötkött, röks i en hel vecka och får sedan hänga och lufttorka i 5-6 vekckors tid. I slutet...

Läs mer ›

Sojaspett och sojabitar nu i större förpackning
  • Produktnyhet

  • 2017.01.20

Sojaspett och sojabitar nu i större förpackning

TZAY
Proteinrika och glutenfria med en härlig "chunky" konsistens. Smaksatta med chili och ingefära.De är enkla att tillaga och passar perfekt i din pasta, gryta, sallad, wrap eller någon annan favoriträtt.
>> Klicka...

Läs mer ›

Fler nyheter ›

Vi stödjer BRIS - vill du vara med?!

Gilla Skolmat bjuder på Gränslöst goda recept!

Dennis Säwström vann Årets Sous Vide-kock 2016

Kontakta oss med stort som smått!