Gränslöst goda dagar på din skola!

Atria och Santa Maria har samlat det bästa av kulinarisk rikedom och gjort våra inspirerande tolkningar. I våra nya Cross Kitchen-recept låter vi husmanskost möta kontinenten! Bra, god & spännande mat inspirerad av en gränslös värld. Ett gyllene tillfälle för landets skolor att öka suget inför dagens lunch – och samtidigt minska matsvinnet!

Klicka här för att läsa mer om Gränslöst gott

Kontakta din säljare och boka in gränslöst goda dagar i din skolrestaurang.

Hjälp oss stödja BRIS - köp "En godare rätt"

Bättre burgare boostar din business

Rätt ingredienser grunden för framgång

Senaste nytt

Fler nyheter ›
Årets Sous Vide-kock 2017 heter Tomas Gustavsson
  • Film

  • 2017.03.09

Årets Sous Vide-kock 2017 heter Tomas Gustavsson

Den spännande finalen i Årets Sous Vide-kock ägde den 1 februari rum på Restaurang Expo 2017 i Kista. Vi säger stort grattis till Tomas Gustafsson från Pembert & Gustafsson i Malmö! 
Juryn bestod av Rikard...

Läs mer ›

Nytt hos Atria

Nytt hos Atria

I 2017 års första nr av Inspiration hittar du information om Lithells korv som fyller 110 år, nytt kycklingsortiment samt diverse nyheter.
Bläddra i tidningen här
Ladda hem PDF:en här

Läs mer ›

Kyckling som ger mersmak!
  • Tryckmaterial

  • 2017.01.25

Kyckling som ger mersmak!

I mer än 50 år har Familjen Lagerbergs framgångsrikt levererat kyckling av högsta kvalitet till svenska matbord. Nu skrivs en ny historia i den genuina familjeverksamheten. Från årsskiftet tar de plats i den starka portfölj...

Läs mer ›

Fler nyheter ›

Vi stödjer BRIS - vill du vara med?!

Gilla Skolmat bjuder på Gränslöst goda recept!

Årets Sous Vide-kock 2017 heter Tomas Gustafsson

Kontakta oss med stort som smått!