Bjud in till Gränslöst goda dagar på er skola!

Nu låter vi husmanskost möta kontinenten! Enkla, goda och spännande cross kitchen-rätter inspirerade av en gränslös värld. Rätter baserade på sköna, roliga recept - redo att växla upp matglädje till Gränslöst gott på menyn.

Varför inte bjuda in hela skolan på Gränslöst goda dagar – och se fram emot en serie häftiga luncher tillsammans.

För skolor som bokar minst fem recept ingår ett paket med material som ger skön stämningen i skolrestaurangen, vad som ingår ser du på bilden nedan. Materialet distribueras digitalt vilket hjälper oss, leverantörer och skola, gemensamt agera för miljön genom att man endast skriver ut det material man behöver.

Kontakta din säljare för att boka era Gränslöst goda dagar!

Den bästa maten är den som blir uppäten

Så tänker vi på Atria Foodservice och Santa Maria. Vi vill att eleverna ska gilla sin skolmat och höja matens status. Vi vet att tomma tallrikar betyder ett minskat svinn – vilket också är en fantastisk konsekvens av Gilla skolmat.

God och varierad skolmat är något som verkligen engagerar oss! Med Gilla skolmat har vi gjort gemensam sak för att bidra med vår kunskap och erfarenhet. Vi tänker att den bästa maten är den som blir uppäten. För ju mindre mat som slängs, desto bättre för ekonomin och för miljön. Gilla skolmat är vårt bidrag för att höja statusen på skolmaten och inspirera den engagerade och kunniga personal som jobbar i landets skolkök.

"Ju mindre mat som slängs, desto bättre för ekonomin och för miljön."

Våra inspirationsveckor baseras på en meny med lättlagade och goda recept. Våra teman står för variation – med mer smak och färg! Till varje tema bjuder vi på ett kul material att använda i skolmatsalen där vi ger rolig och intressant fakta om mat och smak.

Våra Gilla Skolmat-inspirationsveckor

Nedan ser du de Gilla Skolmat-kampanjer vi haft genom åren. Alla färgglada recept från tidigare inspirationsveckor finns på våra receptsidor!

Till recepten!

Nu i höst bjuder vi på Street Food veckor med massor av inspirerande och lättlagade recept!

I Festivaltider hyllade vi Melodifestivalen. Mycket uppskattat med både goda, färgglada och festival-inspirerade recept!

I vår första Gilla Skolmat-kampanj bjöd vi matgästerna på roliga fakta om mat och smak, och tips för hur man kan tänka för att minska matsvinnet.

Årets Sous Vide-kock 2017 heter Tomas Gustafsson

Kontakta oss med stort som smått!

Vi stödjer BRIS - vill du vara med?!

Gilla Skolmat bjuder på Gränslöst goda recept!